De toekomst van Facilityadvies.nl

Het Platform

FacilityAdvies.nl biedt een platform waarop facilitaire vraagstukken worden beantwoord. Onze ‘webbased’ dienstverlening kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig advies via digitale communicatie. Onze professionals zijn een onuitputtelijke bron voor antwoorden op uw vragen uit de dagelijkse praktijk, over inkoop- en contractmanagement tot en met het opzetten van complexe projecten, business cases en transitieprogramma’s.

De Organisatie

FacilityAdvies.nl is een coöperatie. Hier ligt de kracht. Wij verbinden de juiste specialisten aan uw vraag. Door in coöperatie te werken bieden wij u een platform waarop u altijd kunt terugvallen op het moment dat u ondersteuning nodig heeft. De aangesloten zelfstandige professionals zijn getalenteerde – en ervaren professionals in het vakgebied facility management, inkoop, vastgoed – en contractmanagement.

Externe professionals

Ook professionals met een full-time job elders waarbij de meest actuele toepassingen in facility management en vastgoedmanagement leiden tot succesvol resultaat maken deel uit van de kring van in te zetten professionals. Uiteraard wordt in geval van de wens voor ‘boots on the ground’ vak professionals ingezet die voor het betreffende project geschikt en beschikbaar zijn.

Huidig en nieuw aanstormend talent aan opdrachtgeverskant

Huidig en nieuw aanstormend talent aan de opdrachtgevers kant maakt in toenemende mate gebruik van digitale hulpmiddelen. De methode een bureau uit te nodigen in een tijdrovende en kostende procedure wordt gaandeweg achtergelaten.

Facilityadvies.nl ziet het aan de demografische gegevens van het bezoek aan de eigen website www.faclityadvies.nl . Het bezoek aan www.facilityadvies.nl in de maand november 2015 was verdeeld in de volgende leeftijd categorieën:

20 – 30 jaar: 45 %

30 – 40 jaar: 35 %

40 – 60 jaar: 15 %

Vanaf 60 jaar: 5 %.

Mede op basis hiervan verwacht Facilityadvies.nl een significante toename van het gebruik van digitale communicatie en van ons platform in de directe toekomst.

Kosten en tijdbesparing via Facilityadvies.nl

De toepassing van facilityadvies.nl is dan ook bijzonder toegankelijk, gebruiksvriendelijk en kosten en tijd besparend. Facilityadvies.nl heeft gebruikelijke procedures van vraag, bezoek, bespreking, uitleg, rapport en offerte die een maand of meer in beslag namen teruggebracht tot een paar werkdagen zonder inboeten aan kwaliteit.

Facilityadvies.nl is het platform voor vraag en antwoord in het facilitaire – en vastgoed werkveld.

Voor meer informatie neem s.v.p contact op met Jeroen van der Velden via jeroen@facilityadvies.nl of via het contactformulier op www.facilityadvies.nl .

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s